Moba

Adi Šoše napravio spektakl na Moba Street Food Festivalu

Adi i AL Music Band u svom dvosatnom koncertu, odali su počast i našim neponovljivim umjetnicima poput Kemala Montena i Olivera Dragojevića čije je bezvremenske hitove publika iz srca pjevala u jedan glas.
Lifestyle / Zabava | 01. 09. 2024. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć plato iza Stare gimnazije nije bio dovoljno velik za rijeku ljudi koja se slijevala s Lenjinovog šetališta na koncert jednog od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove generacije u regiji- Adija Šoše i AL Music Banda, objavili su organizatori Moba Street Food festivala.

Karizmatični Mostarac poznat je po svom nevjerojatnom, prepoznatljivom vokalu, vedrom karakteru i emotivnim tekstovima te posebnom stilu i pomno odabranim šarenim košuljama. Njegova jedinstvena izvedba i emocija čine svaki njegov nastup posebnim iskustvom. Mnogi su ga primijetili i zapamtili po izvedbi Čolinog hita “Kuća puna naroda”, a od tad simbolično sve češće pravi velike svirke na kojima stvara intimnu atmosferu s publikom i osvaja svojom iskrenošću i dječačkim šarmom.

  / S nastupa Adija Šoše na Mobi | Foto: Moba

Mostarom su sinoć odjeknuli zvuci i stihovi hitova s njegovog dugoočekivanog prvijenca Nije lako biti ja, koji je izašao krajem prošle godine. Jedinstveni ples pjevača i zarazni ritam, kako Adi kaže, plesnih pjesama Šteta, zar ne?, Suvenir, Lele rasplesao je cijelu festivalsku zonu, a stihovi i melodija predivnih numera poput Od jeseni do proljeća, Zabranjena riječ, Ruža, Najljepši cvijet publiku su uzdigli na neopisivu emotivnu razinu.

Adi i AL Music Band u svom dvosatnom koncertu, odali su počast i našim neponovljivim umjetnicima poput Kemala Montena i Olivera Dragojevića čije je bezvremenske hitove publika iz srca pjevala u jedan glas.

Mostarac je publici poručio kako se sjeća odličnog koncerta na Mobi prošle godine, ali kako su mu ove godine premašili sva očekivanja i na svoj simpatični način rekao da su “prekucali igricu”. Zahvalio se od srca na podršci i ogromnom broju posjetitelja u ljetnoj noći na Mobi o kojoj će se još dugo pričati. Ovakvi koncerti podsjećaju nas na moć muzike i hrane koje povezuju dobre ljude i stvaraju nezaboravne trenutke.

  / S nastupa Adija Šoše na Mobi | Foto: Moba

Moba Street Food Festival traje i narednih tjedan dana. U ovu nedjelju 1.9. od 18 sati očekuje vas Family day, napuhanci i Tinker Lab radionice, druženje s Lola klaunovima, oslikavanje lica te Kviz Svaštaraš od 19.30 sati.

Da malo više volimo ponedjeljak pomoći će nam Tribute Band "Tajna veza" koji nam 2.9. spremaju pomno odabranu kompilaciju vječnih hitova Indexa i Bijelog dugmeta.

U utorak 3.9. Balašević Tribute Band "Naopaka Bajka" će svojom izvedbom Balaševićevih pjesma izmamiti osmijeh i dirnuti svaku žicu u našim srcima.

Josip Palameta svom gradu obećava neponovljivu svirku u srijedu 4.9. Uz odlične autorske singlove, sigurni smo da će vas jedinstvene izvedbe velikih hitova ostaviti bez riječi, ali i pomaknuti s mjesta.

Moba Street Food Festival ostaje mjesto gdje se spajaju raznovrsne delicije, odlična muzika i pozitivna energija.

Bonus video

Video: O ljepoti kože - Lijepo je ono što se ne vidi (Pričamo o zdravlju, 03 - Bljesak)

 

Kopirati
Drag cursor here to close