Uoči večerašnjeg finala

Antonija Čerkez poslala poruku - trebam vas večeras, budite uz mene!

''Tu ćete biti obavješteni o svemu i o tome kad počinje novi krug glasanja. Trebam vas. Unaprijed hvala prijatelji moji'', napisala je na mrežama Antonija Čerkez.
Lifestyle / Zabava | 08. 06. 2024. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Voljela bih da večeras u finalnoj emisiji budete uz mene. Pobjednika birate isključivo vi slanjem SMS poruka. Četiri su kruga glasanja. Za svaki krug imate pravo poslati po 20 poruka sa jednog broja'', napisala je Antonija Čerkez pozivajući publiku da je podrži.

''Ukupno, do superfinala ako uspješno uz vašu pomoć prolazila krugove, to je 80 poruka. Pratite emisiju, moj Instagram profil i statuse na Whatsappu. Tu ćete biti obavješteni o svemu i o tome kad počinje novi krug glasanja. Trebam vas. Unaprijed hvala prijatelji moji'', napisala je na mrežama Čerkez.

Antonija je jučer za Bljesak.info rekla kako u finalu Zvezda Granda donosi ogroman dašak Hercegovine, pogotovo u prvoj pjesmi, tako da neka se Hercegovina pripremi da stane uz male ekrane i da me podrži.

''Stvarno veliko iznenađenje pripremam za Hercegovce u finalu. Finale Zvezda Granda sam čak i zanemarila zbog organizacije koncerta, i nije mi žao, jer sam od rujna dosta vremena posvetila Zvezdama Granda, pa mi stoga nije žao što sam preusmjerila snage za humanitarni koncert, koji mi je važniji'', rekla je Čerkez.

Dodaje da će se potruditi u samom finalu, iako to sve ovisi od samih glasača i nada se da će Hercegovina i veliki dio Hrvatske biti uz nju.

''Pripreme za finale teku tako što organiziram koncert'', dodala je Čerkez komentirajući finale Zvezda Granda i organizaciju humanitranog koncerta u Širokom Brijegu. 

Počelo je veliko finale ''Zvezda Granda''. Nastupit će 10 muških i 10 ženskih natjecatelja, a među njima je devet finalista iz Bosne i Hercegovine.

Ovo je redoslijed nastupa:

1. Miki Sekulvoski iz Velesa

2. Nikolina Perković iz Klisa

3. Inel Nukić iz Živinica

4. Julija Petrović iz Bele Palanke

5. Janko Jankov iz Pernika (Bugarska)

6. Aleksandra Ivanov iz Kruševca

7. Mirza Pandur iz Sarajeva

8. Šejla Zonić iz Tuzle

9. Dino Suljić iz Zenice

10. Antonija Čerkez iz Širokog Brijega

11. Sidik Šabanović iz Visokog

12. Đula Drini iz Cazina

13. Stefan Tomić iz Kraljeva

14. Jelena Prole iz Zrenjanina

15. Dejan Dačević iz Čajniča

16. Melisa Zijadić iz Pripela

17. Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa

18. Beta Sudar iz Vlapova

19. Petar Krekić iz Beograda

20. Andrijana Petrušovska iz Skoplja

Odluku o pobjedniku večeras donosi publika svojim SMS glasanjem, a organizatori su napravili četiri eliminacijska kruga do "superfinala".

Sa svakog broja se može poslati 20 poruka po svakom krugu.

Pobjednik ''Zvezda Granda'' ove godine osvaja statuu, pjesmu, automobil kao i kompletan marketing.

Kopirati
Drag cursor here to close