Doček Nove 2025.

Gradonačelnica Sarajeva pozvala građane Srbije na Severinin koncert

"Dobro nam došla Seve i dobro nam došli dragi ljudi", poručila je Karić.
Lifestyle / Zabava | 28. 08. 2024. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić osvrnula se na zadržavanje Severine na granici sa Srbijom, ali i njezine izjave nakon toga, gdje je kazala da su je granični policajci ispitivali o Srebrenici.

"Severina je još jednom dokazala svoju hrabrost i nepokolebljivost u stavovima koji su ispravni, jasni i čvrsti. Kao gradonačelnica Sarajeva, grada koji je uvijek bio na strani istine, dajem joj svoju punu podršku u borbi za istinu i pravdu, u njenom otporu protiv autoritarnog režima koji tlači svoje građane i cijelu regiju.

Pozivam sve građane Srbije i regije, koji cijene istinu, pravdu i slobodu, da 2025. godinu dočekaju u Sarajevu, s nama i Severinom. Zajedno možemo i moramo izgraditi društvo koje ne tolerira nepravdu i ugnjetavanje. Dobro nam došla Seve i dobro nam došli dragi ljudi", poručila je Karić, a prenosi Avaz.

Prema pisanju medija, Severina je bila zadržana na granici Srbije i Hrvatske, nakon čega je odlučila da se vrati u Hrvatsku iako joj je dozvoljen ulazak u Srbiju.

O svemu se oglasila i Severina koja je u priopćenju sve objasnila i poručila "neću u Srbiju više nikad dok je na vlasti onaj, znate koji".

Kopirati
Drag cursor here to close