Herceg Etno Selo

Matija Cvek: Pjevat ćemo iz duše, veseliti se iz srca

Publiku očekuje rasplesan četvrtak u Herceg etno selu u Međugorju.
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2024. u 11:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matija Cvek i njegov bend The Funkensteins donijet će pravi glazbeni spektakl u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju u četvrtak, 8. kolovoza, od 21 sat, gdje stižu po prvi put.

Nakon ženidbe i kratkog odmora Matija je 1. kolovoza krenuo na turneju po cijeloj regiji. Pred svoju hercegovačku publiku stiže iz Crne Gore, a hercegovačkim fanovima pridružit će se i brojni gosti koji će i na ovaj njegov koncert pristići iz nekoliko zemalja.

Doživjeti Matijinu glazbu u ovom intimnom i akustičnom prostoru, bit će doista poseban doživljaj i prava glazbena poslastica, za koju se ulaznice mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a i online preko entrio.ba

Za one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice na prodajnim mjestima, a žele ih osigurati na vrijeme, mogu izvršiti rezervaciju za iste na e mail sdmediamostar@gmail.com

U jednom od dueta Matija će glas udružiti sa mostarskom glazbenicom Mirnom Pehar koja je nedavno izbacila svoj prvi single "Maske".

Foto: Martina Movrić / Matija Cvek

Matija Cvek vlasnik je nekoliko trenutno najvećih hitova u eteru. Pjesma "Trebaš li me" osvojila je sve glazbene frontove- koncertnu, radijsku i digitalnu publiku, a proglašena je i pjesmom godine u Hrvatskoj.

Osim ovog hita, tu su "Visine" koja ga je vinula prema popularnosti, "Ptice", "Praviš me ludim" , "Kraj Save", "Pola sunca" duet s Marijom Šerifović i brojni drugi.

Već od jeseni Matija ulazi u studio stvarati nove hitove, a do tada u njegovim koncertnim nastupima uživat će brojna publika.

Uoči koncerta u Međugorju za hercegovačku je kazao kako se radi o predivnim ljudima, srčanim, emotivnim, te da je zahvalan na poznavanju većine pjesama i obećao još jedan susret za pamćenje.

"Možemo obećati da ćemo dati sve od sebe, pjevati iz duše i veseliti se iz srca. I ovim putem pozivam sve da nam se pridruže, čak i one koji su skeptični oko naših nastupa, vjerujem da vas možemo iznenaditi", kazao je Matija i pozvao sve na rasplesanu večer u Herceg etno selo.

Video: Cvek u Bljesak podcastu
Kopirati
Drag cursor here to close