Plesni studio B-Dance

Mostar: Bim Bam glazbene radionice za djecu

Otvorene prijave za Bim Bam glazbene radionice za djecu od 1 do 3 godine u Mostaru!
Lifestyle / Zabava | 19. 09. 2024. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance najavljuje početak novih Bim Bam glazbenih radionica za djecu uzrasta od 1 do 3 godine, posebno osmišljenih kako bi mališani kroz igru, pjesmu i ples otkrili čaroliju glazbe.

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 45 minuta uz prisustvo jednog roditelja, u sigurnom i podržavajućem okruženju uz stručno vodstvo certificiranih trenera i glazbenih pedagoga.

Ovaj jedinstveni program temelji se na globalno prepoznanim metodama koje naglašavaju važnost rane izloženosti glazbi za razvoj mozga, kreativnosti i emotivnog blagostanja djeteta. Kroz igru, pjevanje i ples, radionice potiču motoričke i kognitivne vještine, kao i emocionalni razvoj, stvarajući temelj za trajnu ljubav prema glazbi.  

"Naš cilj je omogućiti djeci da kroz glazbu razviju svoje vještine i stvaraju nezaboravne trenutke s roditeljima. Povezanost roditelja i djece, uz glazbu, od presudne je važnosti za razvoj djeteta, a Bim Bam radionice to pružaju na interaktivan i zabavan način," ističe Željka Zovko, certificirani Bim Bam trener i voditeljica radionica.

Program je otvoren za prijave, a broj mjesta je ograničen. Zainteresirani roditelji mogu se prijaviti putem upisnice koja se nalazi na ovome linku https://forms.gle/sKJGFrGALw5Ra4be8 ili putem službenih kanala na društvenim mrežama instagram i facebook.

Radionice s radom kreću u mjesecu listopadu.

Kopirati
Drag cursor here to close