(Ne)ugodan odmor

Obitelj povela baku na more da pomaže, ona se napila i zaspala na plaži

Lifestyle / Zabava | 16. 08. 2024. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna obitelj iz Srbije doživjela je neugodnu situaciju tijekom ljetovanja, koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Naime, par s dvoje djece poveo je svoju baku kako bi im pomogla u brizi o mališanima. Međutim, umjesto očekivane pomoći, baka je odlučila uživati u odmoru na svoj način.

Prema objavi na mreži X, baka je, nakon što je potrošila vrijeme na ležaljci uz dva piva, odustala od planiranih obaveza i izjavila: "Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte". Ova izjava izazvala je lavinu reakcija među korisnicima društvenih mreža.

Dok su neki komentatori našli humor u ovoj situaciji, ističući da je baka jednostavno željela odmor, drugi su izrazili razumijevanje za roditelje koji su očekivali više pomoći. "Posljednja rečenica, ne da nije smiješna, nego je bezobrazna. Što da ne pričuva djecu svoje djece!? Koliko se ljudi muče da ih dobiju, koliko se te majke iznure od lijekova i stresa tijekom održavanja trudnoće, da na kraju baka tako izjavi", napisao je jedan od komentatora.

Također, neki su se osvrnuli na to da baka pomaže dok joj ne "pukne film“, a zatim se opušta uz pivo. Ovaj komentar dodatno je potvrdio da situacija izaziva različite reakcije i mišljenja.

Ova situacija postavlja pitanje o očekivanjima i obavezama koje imamo prema obitelji, posebno kada je u pitanju pružanje pomoći u brizi o djeci. Dok su neki zadovoljni ili razumiju odluku bake da se odmori, drugi smatraju da bi pomoć trebala biti predanija i obuhvatnija.

Kako god bilo, ova priča je još jednom pokazala da obitelj može biti izvor komedije, nesuglasica i, u konačnici, vrijednih lekcija o međusobnim očekivanjima i obavezama.

Kopirati
Drag cursor here to close