Jubilarna 70. izvedba

Omer Hodžić stvara komediju "Na Licu Mjesta" i svi ste pozvani

U prekrasnom dvorištu Fabrike Coffe u srijedu 14. kolovoza publika iz Mostara će imati priliku gledati ljubilarnu izvedbu "Na Licu Mjesta".
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2024. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Stand Up komedija mostarskog komičara

"Na Licu Mjesta" je improvizacijska Stand Up komedija mostarskog komičara sa regionalnom reputacijom jednog od najsmješnijih ljudi ovih prostora.

Od premijere 23. listopada 2023. godine do danas Omer Hodžić je komediju koja nastaje u trenutku izvedbe 70 puta. I to u Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Trebinju, Jajcu, Dubrovniku, Splitu, Zadru, Novom Sadu itd...

U prekrasnom dvorištu Fabrike Coffe u srijedu 14. kolovoza publika iz Mostara će imati priliku gledati ljubilarnu izvedbu "Na Licu Mjesta".

"Važno je osvijestiti svoju tamnu stranu. Lijenost je moja najveća mana i u pravo to je razlog zašto je improvizacija moja najveća vrlina. Ne radi se, vjerojatno, ni o kakvom posebnom komičnom talentu. Nego o ozbiljnoj karakternoj mani", kazao je Hodžić.

Ono što ovaj show čini jedinstvenim, ne samo kod nas, nego generalno u svijetu Stand Up komedije je činjenica da ulaznice preuzimate besplatno - a plaćate tek na kraju. I to onoliko koliko ste se smijali.

Cijena karte je ocjena kvalitete Omerove potpuno improvizirane izvedbe.

"Prije prve izvedbe svi su mi govorili da će publika iskoristiti ovaj koncept da se nasmije za sitne ili nikakve pare. Ja sam vjerovao u pošten odnos između količine smijeha i novčane ocjenje na kraju. Ali sam strahovao koliko dobar će biti nastup, koliko ću moći zaista improvizirati. Nekim čudom prva izvedba bila je dobra, svaka naredna sve bolja. Iskreno, improv Stand Up od 90 plus minuta uopće ne bi trebao biti moguć. Vjerojatno sam prodao dušu đavlu", kazao je Hodžić.

Ulaznice, i to još mali broj njih, dostupne su ovog trenutka na šanku Fabrike Coffe. Požurite osigurati svoja mjesta!

Kopirati
Drag cursor here to close