Poruka iz Donje Blatnice

Škoro o Thompsonovom povratku na scenu: Drago mi je da je smogao snage, nije to lako

"Drago mi je da je smogao snage nije to lako, ali sretan sam zbog toga", istaknuo je Škoro.
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2024. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Donja Blatnica postala je pravi glazbeni centar. 12. godinu zaredom Mate Bulić i njegovi vrijedni prijatelji napravili su humanitarno-koncertni spektakl ''Blatničke note dobrote''.

''Niti bi bilo Mate Bulića niti Blatničkih nota dobrote da nije mojih Blatničana. To je 12 godina to je uhodana priča i mi smo svi sretni i ponosni na to i onda to ide jednom zajedničkom snagom i tu smo. Ja sam presretan i kad čovik to vidi srce mu je kao Blatnica'', kazao je za Showbuzz.hr Mate Bulić.

Tisuće ljudi stigle su u Blatnicu, kako bi uživali u glazbenom programu koji traje više od 5 sati, a na pozornici se izmijenjaju najpoznatija imena hrvatske glazbene scene.

Velik Matin prijatelj, Miroslav Škoro, još je jednom svojom pjesmom Blatnicu doveo do usijanja i kaže – kumov poziv se ne odbija.

''Svi smo mi u zadnjih par godina prošli nekakva svoja teška vremena, ali on je uistinu pobjegao iz onog posljednjeg zagrljaja koji nas sve čeka, međutim bilo bi prerano. Imao je tešku zdravstvenu situaciju i u njemu je još snage. Mislim da to najbolje govori kakav je Mate. On je fokusiran i uporan čovjek koji ono što nakani i ostvari i ja mu čestitam'', naveo je Škoro.

Još čestitki Miroslav ima i za drugog kuma Thompsona, koji je nedavno ponovno dospio pod svjetla reflektora, povratkom nastupima nakon dvije godine stanke.

''Naša scena je mala, ali mi se čini da smo vrlo uspješni. Nije ga bilo par godina i svi znamo zašto ja mu želim svako dobro kao i njegovom sinu. Drago mi je da je smogao snage nije to lako, ali sretan sam zbog toga", istaknuo je Škoro. 

Kako je bilo u Donjoj Blatnici provjerite OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close