Daleka "izgrmila"

Počeli su najluđi ljetni provodi: Pogledajte kako je bilo na otvaranju Daleke

Eksplozija energije i zabave uz neočekivani show u kojem su sudjelovali brojni zabavljači
Lifestyle / Zabava | 03. 06. 2024. u 21:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto u Mostaru se odavno računa po otvaranju vrata najpoznatijeg noćnog kluba u Bosni i Hercegovini - Daleke obale. Protekli vikend prošao je u znaku provoda, a stigle su i prve fotografije s otvaranja.

U petak ni kiša nije mogla pokvariti veselje. Popunjena do zadnjeg mjesta, Daleka je za otvorenje kratko rečeno "izgrmila".

Eksplozija energije i zabave uz neočekivani show u kojem su sudjelovali brojni zabavljači poput Petre Kožul sa svojim prepoznatljivim plesom, zatim Nikoline Pandža Skoko koja je na violini pružila energične note, a onda su nastupili i vokalisti, Josip, Ahmed i Adna koji su otpjevali neke od najpoznatijih hitova domaće glazbe.

Nakon lude večeri, nije bilo mjesta za odmor. Popularna pjevačica Maya Berović nastupila je u subotu, te se tražilo mjesto više za njen nastup. Publika je pjevala s Mayom u glas svaku njenu pjesmu.

Novi tjedan je počeo, a zabava ne staje, te ovaj vikend počinje nešto ranije. Kako to kažu iz kluba, "sve je u redu, petak je u srijedu", a sredinom tjedna u Dalekoj nas očekuju dobar ritam uz domaće DJ-eve koji su spremili najbolje hitove.

Kopirati
Drag cursor here to close