ORION - Marketing & Events

Novi Fosili: Ulaznice za koncert dostupne u Mostaru i Međugorju

Malo je glazbenih imena čije pjesme spajaju generacije kao one Novih fosila, a povodom obljetnice impresivnih 55 godina grupe, Sanja, Marinko i  Zec pripremaju veliko slavlje u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela u četvrtak 18. srpnja ove godine.
Lifestyle / Zabava | 04. 06. 2024. u 16:25 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za ovaj neponovljivi koncert od danas se mogu kupiti i na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, kao i na recepciji Herceg Etno sela. 

Pored toga, ulaznice su dostupne online na Entrio.ba i na svim ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima. Regular cjene ulaznica za tribine su 30 KM, dok su cjene VIP ulaznica 35 KM.

Glazba Novih fosila već 55 godina širi ‘dobre vibracije’ te su njihove pjesme postale hitovi za sva vremena. “Da te ne volim”, “Košulja plava”, “Milena”, “Šuti moj dječače plavi”, “E moj Saša”, “Najdraže moje”, “Dobra stara vremena”, “Dobre djevojke”, “Ja sam za ples” i brojne druge postale su hitovi za sva vremena.

Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže na slavlju glazbe, ljubavi, prijateljstva i uspomena. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close