Koncert ljeta

Saša Matić "zakucao" Daleku: Pogledajte galeriju fotografija

Osim svojih poznatih pjesama, Saša je odlučio iznenaditi publiku posebnim izvedbama.
Lifestyle / Zabava | 23. 07. 2024. u 19:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošli petak, diskoteka Daleka obala bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a razlog za to bio je dugoočekivani koncert Saše Matića. Popularni pjevač, poznat po svojim emotivnim baladama i hitovima, priredio je nezaboravnu noć za sve prisutne.

Saša Matić započeo je koncert točno na vrijeme, a publika ga je dočekala s ovacijama. Odmah je zaronio u svoj bogati repertoar, izvodeći hitove koji su obilježili njegovu karijeru. Pjesme poput "Poklonite mi nju za rođendan" i "Nađi novu ljubav" odzvanjale su noćnim klubom, a posjetitelji su pjevali uglas sa Sašom, stvarajući nevjerojatnu atmosferu.

Foto: Karlo Alilović / Daleka obala  / Koncert Saše Matića u Dalekoj 

Osim svojih poznatih pjesama, Saša je odlučio iznenaditi publiku posebnim izvedbama. U čast velikog Olivera Dragojevića, izveo je nekoliko njegovih legendarnih hitova, među kojima su bile "Cesarica" i "Molitva za Magdalenu". Emotivne izvedbe dodatno su podigle raspoloženje, a mnogi su posjetitelji sa suzama u očima pratili svaku notu.

Poseban trenutak večeri bio je kada je Saša Matić zapjevao "Kamen, krš i maslina..." poznate stihove pjesme Moja Hercegovina od Mate Bulića. Ova tradicionalna hercegovačka pjesma oduševila je publiku koja je zapjevala s njim, a energija i emocije na pozornici bile su na vrhuncu.

Koncert je trajao skoro tri sata, a Saša Matić je uspio održati energiju i entuzijazam do samog kraja. Publika je bila neumorna, tražeći još i još, a Saša je velikodušno odgovarao dodatnim pjesmama.

Večer u diskoteci Daleka obala bila je pravi glazbeni spektakl, a Saša Matić još jednom je dokazao zašto je jedan od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima. Posjetitelji će dugo pamtiti ovu noć ispunjenu vrhunskom muzikom i emocijama.

Kopirati
Drag cursor here to close