Mini galerija

Daleka obala: Mjesto za nezaboravne noći i vrhunske izlaske

Lifestyle / Zabava | 09. 07. 2024. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daleka obala je postala sinonim za vrhunsku zabavu i nezaboravne večeri u gradu. Sa svojom jedinstvenom atmosferom, fantastičnom glazbom i vrhunskim izvođačima, ovo je destinacija koja obećava odličan provod.

Za sve ljubitelje dobrih izlazaka, Daleka obala nudi poseban recept za dobar vikend. Već od srijede možete početi sa zagrijavanjem za nezaboravne večeri koje slijede.

Foto: PR / Daleka obala: Mjesto za nezaboravne noći i vrhunske izlaske
Foto: PR / Daleka obala: Mjesto za nezaboravne noći i vrhunske izlaske

Važno je napomenuti da su rezervacije moguće isključivo do 22:00 i vrijede samo za VIP stolove. Radnim danom, od 10:00 do 17:00, možete rezervirati svoje mjesto putem SMS poruke. Molimo vas da poštujete navedeno vrijeme za rezervacije, jer poruke van tog vremena neće biti prihvaćene.

Za one koji preferiraju spontanost, stolovi izvan VIP-a dostupni su za prvopristupnike uz uslov - kupnju boce pića. Ova opcija omogućava svima da uživaju u Dalekoj obali bez potrebe za prethodnom rezervacijom.

Ne propustite priliku da doživite Daleku obalu u punom sjaju i uživate u noćima ispunjenim vrhunskom glazbom, fantastičnom atmosferom i nezaboravnim trenucima.

Kopirati
Drag cursor here to close