Nova pjesma će biti moderna

Šejla Zonić - mlada pjevačica koja je osvojila srca i scenu 'Zvezda Granda'

Sjajna pjevačica iz Tuzle Šejla Zonić pobjednica je 17. izdanja regionalnog glazbenog natjecanja "Zvezde Granda".
Lifestyle / Zabava | 09. 06. 2024. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godinama je Šejla nastupala s glazbenom grupom ''Divanhana'', gdje je pjevala sve muzičke žanrove. Nakon nekoliko godina provedenih u bendu, odlučila je sama graditi karijeru.

Njen ujak je poznati pjevač Kemal Malovčić. Ranije je objavljeno da će pobjednik "Zvezda Granda" dobi statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing. Ne samo da će mu produkcija financirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžera pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

''Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila i trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo da ćemo pobijediti, tako da lagala bih kada bih rekla da nisam'', istaknula je Šejla. Talentirana pjevačica s osmijehom na licu otkrila je kome je posvetila veliku pobjedu.

''Posvećujem svom trudu, radu i zalaganju, ali naravno i svom suprugu i svojoj porodici. Bilo je izazovno i naporno, pogotovo kada su snimanja bila baš često, ali vrijedilo je'', rekla je za Grand.

Pobjednica je otvoreno govorila o tome kako je bilo nositi teret favorita u najgledanijem natjecanju.

''To je veliko breme, kada nosite tu titulu favorita i imate odgovornost prvo prema sebi, a onda prema svim ljudima koji očekuju od vas da ste na svakom nastupu briljantni'', rekla je Šejla, a zatim dodala kako bi opisala sebe svim onima koji je ne poznaju: ''Jedan veliki borac i netko tko je vjeran sebi i svojim moralnim načelima, ambiciozna i puna ljubavi. Inače, ponosna sam na svoju publiku i na sve koji su glasali za mene. Stvarno se od srca zahvaljujem i hvala vam svima'', rekla je.

Rekla je kako je važno da gradi svoju karijeru, a komentirajući novu pjesmu rekla je: ''Neće biti sevdalinka, bit će nešto modernije prikladno za mene i ovo što ja jesam''.
 
Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama ''Zvezda Granda'' su: Amar Gile Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.
Kopirati
Drag cursor here to close