Fortica

Zavirite u prvu večer From Herz With Love festivala

A večeras, u finalu, na Forticu stiže legendarni Radio Slave, ikona i hitmaker iz Velike Britanije
Lifestyle / Zabava | 06. 07. 2024. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nas je prva večer ovogodišnjeg izdanja From Herz with Love festivala, koji je svojim posjetiteljima osigurao dvije nezaboravne večeri uz vrhunsku produkciju i 11 DJ-eva.

Premijernu večer festivala predvodio je DJ i producent Mihai Popoviciu iz Rumunjske. Ovo je ujedno bilo i njegovo premijerno predstavljanje na prostorima Bosne i Hercegovine.

Uz Mihaija, tijekom cijele večeri prisutne su rasplesale i regionalne zvijezde elektronske scene: Miro (Split), Doel (Sarajevo) i Dario Suerte (Mostar).

Foto: PR / From Herz with Love

A večeras, u finalu, na Forticu stiže legendarni Radio Slave, ikona i hitmaker iz Velike Britanije koji je stvorio numere koje definiraju klupsku scenu!

Pridružuju mu se i regionalna imena Andrej Jelić, Luka Čikić, Lubnya, Remi i Bobi. Definitivno jedan od događaja koje ne smijete propustiti u ovom mjesecu!

Festivalska vrata se otvaraju u 21:00h, a zabava traje do 6:00h ujutro!

Organizatori naglašavaju da je online prodaja karata ZAVRŠENA, te da večeras svoju kartu možete kupiti na festivalskoj lokaciji.

''Ne zaboravite i opciju besplatnog prijevoza do festivalske lokacije, s prvom bus linijom koja kreće u 21:00h kod Gimnazije (Španjolski trg)'', naveli su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close