Grude

Mame pokazale humanost i donirale dječje potrebštine

Lifestyle / Putujte s nama | 16. 02. 2015. u 10:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu u parku u Grudama je održana humanitarna akcija "Za taj mali osmijeh" čiji je cilj prikupiti dodatnu opremu za novorođene beba Odjela porodiljnog i neonatologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Doniralo se koliko je tko mogao i što je tko mogao. Među donacijama su se našle dekice, kapice,čarapići, tetra pelene, bodici, dječji kompletići.

"Prikupljeno je dosta djece robe, ali nećemo ostati na tome. Pripremamo još akcija za sve one koji nisu bili u mogućnosti da nas posjete", naglasila je jedna od organizatorica na terenu Ivana Šimić ističući kako je zanimanje veliko stoga Grude nastavljaju s akcijom.

"Kao jedna od organizatorica ovom prilikom se zahvaljujem svima vama koji ste se odazvali na nas poziv i barem malim dijelom učinili da našim malim anđelima pružimo bolje uvjete",zaključila je Ivana, volonterka akcije ''Za taj mali osmijeh'' za područje Gruda, prenosi Facebook stranica Porodiljno Mostar iskustva.

Inače, humanitarna akcija "Za taj mali osmijeh" se održava tijekom sedam dana u svim većim mjestima u Hercegovini.

Sedmodnevnu akciju su predložile, a ujedno i realiziraju članice facebook grupe ''Porodiljno Mostar Iskustva'', mame koje su rodile u Mostaru kao i one koje čekaju bebe.

Kopirati
Drag cursor here to close