Rebecca Davis Dance Compa

Mostar odabran za plesne radionice Rebecca Davis Dance Company i RINGA

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 07. 2011. u 12:17 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rebecca Davis Dance Company (RDDC), poznata organizacija iz Amerike, potpisala je suradnju s Tanjom Raič Tarčuki, predsjednicom mostarske udruge RINGO. Štoviše, Ringo dovodi direktoricu te organizacije, Rebeccu Davis u BiH na period nešto dulji od dva mjeseca.

U zajedničkoj objavi za javnost, ove dvije organizacije najavljuju Mostar kao grad odabran za 6 tjedana intenzivnih treninga više stilova plesa za mlade muškarce i žene, koji počinju u devetom mjesecu.

S obzirom da će se učiti više vrsta plesa i profesionalnih tehnika izražavanja pokretom, Ringo poziva i sve organizacije koje imaju volju i interes pridonijeti ovom velikom projektu za naše društvo, koji je već počeo odjekivati i van granica naše države.

Nesebičnim potezom da omoguće i drugim organizacijama i pojedincima da se okoriste ovim projektom, te da se i za njih čuje van granica BiH – Ringo nudi ulogu lokalnih partnera svakome tko može pridonijeti kvaliteti ovog projekta.

Jedini uvjet je brzo aktiviranje jer u Ringu podsjećaju da uskoro moraju zaključiti svaki detalj: lokalne partnere, lokacije treninga, polaznike, točne datume i slično, jer to zahtjeva ovaj nivo profesionalne suradnje dviju država.

Raič Tarčuki ističe da je trening za sve polaznike besplatan, te apelira na sve organizacije da su dobrodošle postati lokalnim partnerima ovog projekta. Za sve dodatne informacije slobodno se javite na tanja@rebeccadavisdance.com 

www.ringomostar.com 

Kopirati
Drag cursor here to close