Za tvoj korak prijatelju

Otvorite srca i podržite humanitarni zumbathon za Darija Perića

Lifestyle / Putujte s nama | 12. 05. 2014. u 10:24 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Za tvoj korak prijatelju' naziv je velike humanitarne akcije, točnije humanitarnog Zumbathona koji će se održati u organizaciji ŠPK Zrinjski na čelu s fitness trenericom Marinom Nožić.

Riječ je o akciji kojom se žele sakupiti sredstva za liječenje Darija Perića iz Mostara koji je prije dvije godine stradao u teškoj prometnoj nesreći, te je nakon dva mjeseca kome, sada vezan uz invalidska kolica.

Zumbathon na otvorenom biti će održan 25.svibnja s početkom u 19 sati ispred prostorija ŠPK Zrinjski, na Rudniku. Ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 5 maraka, a sva sredstva idu upravo za liječenje našeg sugrađanina Darija.

''Darijevo liječenje u toplicama iziskuje velika sredstva, te smo upravo radi toga odlučili održati veliku humanitarnu akciju, upravo za njega. Nisam radila do sada rođendanske zumba partije. Kada sam se već odlučila raditi projekt i cijelu organizaciju, želim iskoristiti priliku i iskoristiti ovaj događaj u humanitarne svrhe. Želim da kroz sportski događaj pomognem nekome, a ne da samo tako prođe. Darija znam iz djetinjstva, pa sam se razmišljajući o ovom projektu sjetila kako nije odavno bio na terapijama. Ovdje nema mogućnosti da mu se pruži adekvatna pomoć i dovoljno kvalitetna terapija, pa stoga ide u Krapinske toplice, gje je liječenje iznimno skupo'', rekla je u kratkom razgovoru za Bljesak.info Marina Nožić, nadodajući kako se nada da će na ovom humanitano-sportskom događaju skupiti dovoljno novca barem za tjedan dana terapije u toplcama.

Novitet u ovoj humanitarnoj akciji je što će se održati na otvorenom, što po riječima Nožić unosi malo promjene, a na sudjelovanje su pozvani svi. Naravno, Marini će se u ovoj akciji pridružiti sve kolegice trenerice zumbe, iz Mostara.

''Tko god dođe kupnjom može sudjelovati karte od simboličnih 5KM. Naravno tko bude htio i mogao može dati više jer će biti postavljene i humanitarne kutije. Trebali bi se prodavati i sokovi i voda, pa svatko tko misli doći i trenirati neka ne nosi vodu sa sobom, i kupi osvježavajuće piće od čije prodaje će novac isto ići Dariju'', pozvala je sve fitness trenerica Marina.

Istaknula je kako će se novac odmah nakon dvosatnog zumbathona prebrojati iuručiti Darijovoj majci.

''Svjesni smo kako u današnje vrijeme uistinu mnogo naših sugrađana trebaju našu pomoć. Pokažimo toplu stranu naše osobnosti, te dođimo u što većem broju podržati veliku humanitarnu akciju. Dvosatnim plesom pružimo pomoć našem Dariju'', rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close