Hot Summer Party

Posušje i Elephant bar ovog su ljeta središte zabave u Hercegovini

Lifestyle / Putujte s nama | 18. 07. 2011. u 08:08 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovoga vikenda Posušje i Elephant Bar bili su centar urbanog ritma našeg kraja. Vrela atmosfera i najbolji provod mali je uvod u ono što mali gradić u Hercegovini sprema za svoje posjetitelje od 12. do 15. kolovoza.

Bavaria Nomad Summer Fest naziv je velikog glazbenog događaja koji se rijetko može vidjeti na jednome mjestu. O čemu se točno radi? U trajanju od 4 dana ispred Elephant kluba na otvorenom pod zvijezdama na pozornici gore spomenutog festa nastupiti će najbolja glazbena imena sa svjetske i domaće scene. 12.8 u Posušje stiže svjetski poznati DJ Edward Maya.

Tako je ove subote u Elephant Klubu upriličen prvi u nizu warm up party za taj koncert. Gost je bio također poznato ime u svijetu glazbe DJ Sasha Lopez. Odlična atmosfera do sitnih sati dobar je znak onoga što se događalo ovaj vikend u Posušju. House ritam najboljih glazbenih hitova današnjice u izvedbi Sashe Lopeza nije nikoga ostavio ravnodušnim i tako na najbolji način odaslao pozivnicu svima koji žele doći u Posušje 12.8.

Vrijedno je spomenuti i neka sljedeća zbivanja koja su također usko povezana sa Bavaria Nomad Summer Festom. Već ove srijede Elephant Bar će ugostiti Dražena Zečića, a u petak na Elephant scenu stižu Bajaga i Instruktori. Tim koncertom Elephant Bar proslaviti će svoj prvi rođendan.

Najbolji poklon za sve goste koji se u petak pojave u popularno nazvanome ''Sloniću'' bit će 1000 ulaznica za Bavaria Nomad Summer Fest koje će se dijeliti u petak.

Između ostalog na Bavaria Nomad Summer Festu nastupit će i Željko Joksimović 13.8. zatim 14-og na scenu stupa poznata glazbena predstava iz Irske ''Irish step dance''. I za kraj 15.8 također veliki spektakl uz Tonija Cetinskog i Prljavo Kazalište.

Za kraj možemo samo napisati kako nas očekuje nezaboravno ljeto u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close