Posušje

Vruće ljeto uz Bavaria Nomad Summer Fest

Lifestyle / Putujte s nama | 29. 07. 2011. u 08:17 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posušje – Mali gradić u Hercegovini smješten je na tromeđi između Imotskog, Tomislavgrada, Širokog Brijega, Mostara, Gruda, Ljubuškog. Već godinama poznat je kao grad gdje noćni život počinje i završava. Godinama Posušje koje je od Jadranskog mora udaljen samo 50-ak kilometara posjećuju najveća glazbena imena iz država Ex- YU.

Prije godinu dana na scenu hercegovačkog noćnog života stupio je novi klub koji je ponudio zabavu na razini više – Elephant Bar. Već nakon godinu dana radnog staža popularno nazvani ''Slonić'' postao je brend i sinonim za najbolju zabavu.

U međuvremenu potaknuti velikim interesom svojih obožavatelja i popularnosti Elephant Teamu na um je došla jedna ideja. Želja i ideja je bila pružiti svim ljudima koji godinama dolaze u Posušje da se zabave, organizirati jedan veliki događaj o kojemu će se dugo pričati. Ideja ubrzo prelazi u realizaciju i danas možemo reći da od 12. do 15.8. Posušje postaje svjetska top destinacija urbanog ritma i najluđeg provoda.

Stoga smo odlučili da Vas u ovo vrijeme do Bavaria Nomad Summer Festa pobliže upoznamo sa samim izvođačima. Prvi po redu i onaj koji koji otvara veliki Bavaria Nomad Summer Fest je poznato svjetsko ime DJ EDWARD MAYA. Edward Maya (Bukurešt, 29. lipnja 1986). Rumunjski glazbenik, umjetnik i producent.

Svjetsku popularnost stekao je prije par godina sa svojim najvećim hitom Stereo Love te tako postao jedan od najtraženijih DJ-eva na svijetu. Nedugo nakon toga izlazi mu novi hit ''Desert Rain'' kojim ponovo osvaja vrhove svjetskih top lista te tako postaje ime koje vrijedi.

Svjetska turneja ''Desert Rain'' 12.8. kada na radost svih obožavatelja iz ovoga kraja na veliki party pod zvijezdama stiže ovaj poznati DJ.

Kopirati
Drag cursor here to close