Pravno savjetovanje

Aktualnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse

Sci-Tech / Flash | 08. 06. 2015. u 11:28 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru organizira XIII. međunarodno savjetovanje ''Aktualnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse''. Savjetovanje će se održati u Neumu od 12. do 14. lipnja 2015. godine.

Zbog stalnih promjena u pravnom okviru djelovanja subjekata kako u Bosni i Hercegovini, tako i u državama u okruženju, Savjetovanje već 13 godinu za redom nastoji pružiti uvid, a potom i osvrt, na aktualnosti unutar pravne, a posebice građansko i trgovačke teorije i prakse.

S tim ciljem, Savjetovanje okuplja eminentne pravne teoretičare ali i praktičare – suce, odvjetnike, notare i druge pravnike koji se bave građanskim i trgovačkim pravom, ili srodnim pravnim disciplinama, koji pojedinačno ili zajednički, unutar Okruglih stolova, analiziraju važeću nacionalnu i usporednu građanskopravnu i srodnu regulativu, te njena različita dostignuća.  

Od prošle godine sudjelovanje na Savjetovanju se vrednuje unutar sustava obvezne edukacije sudaca i tužitelja oba entiteta Bosne i Hercegovine.

Kao i prethodnih godina, Pravni fakultet će osim stručnog i akademskog sadržaja sudionicima ponudi zanimljiv društveni programa. Očekuje se da će Savjetovanju prisustvovati više od 150 sudionika iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regije.

Kopirati
Drag cursor here to close