Noviteti

Facebook predstavio Moments, aplikaciju za dijeljenje privatnih slika

Sci-Tech / Flash | 16. 06. 2015. u 13:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Facebookov odjel za izradu kreativnih rješenja Creative Labs, lansirao je novu aplikaciju Moments koja ima zadatak dijeljenje slika između odabranih korisnika.

Moments okuplja sve fotografije s nekog događaja na jednom mjestu, pa čak i one koje niste vi poslikali, a koje se nalaze unutar albuma i ono najbolje - privatne su.

To znači, da ćete moći na vrlo jednostavan način doći do svih fotografija sa neke zabave, bilo da ste na vjenčanju, moru, subotnjem izlasku ili obiteljskom druženju, prenosi Zimo.co.

Moments from Facebook on Vimeo.

Aplikaciji koristi tehnologiju prepoznavanja lica kako bi grupirala fotografije bazirane na prijateljima koji se nalaze u njoj, a s druge strane opet imate mogućnost upravljanja označavanja osoba na slikama.

Kako bi vam sve zajedno bilo jednostavnije za shvatiti, pogledajte promotivni video ispod ili pročitajte njihovu službenu objavu, a za kraj spomenimo kako je aplikacija trenutno dostupna samo u SAD-u, za iOS i Android platformu, a kod nas stiže u narednom razdoblju, no ne zna se točno kad.

Kopirati
Drag cursor here to close