istraživanje

Javni poziv za sudjelovanje u istraživanju potreba i položaja mladih u FBiH

Sci-Tech / Flash | 06. 06. 2013. u 11:16 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Institut za razvoj mladih KULT provodi istraživanje o položaju i potrebama mladih u Federaciji Bosne i Hercegovine u suradnji s Federalnim ministarstvom kulture i sporta. Rezultati istraživanja bit će polazna osnova za izradu strategije prema mladima FBiH, u skladu sa Zakonom o mladima FBiH.

Pozivamo mlade (15-30 godina) da se prijave i sudjeluju u fokusnoj grupi u okviru ovog istraživanja, odgovorom na nekoliko pitanja, na osnovi kojih ćemo odabrati mlade ljude iz cijele Federacije. Fokusne grupe će se održavati u trećem tjednu lipnja.

22. i 23. lipnja će biti održane po dvije fokusne grupe, Odabrane sudionike/ce KULT će obavijestiti u kojoj grupi i u kojem terminu će nazočiti. Fokusne grupe će biti održane u Ilidži, na adresi Ul. 4. viteške brigade 34–36, u Centralnom uredu Instituta. Svaka fokusna grupa će imati po osmero sudionika/ca i trajat će tri sata. Putni troškovi će biti refundirani, a za sudjelovanje u fokusnoj grupi sudionici/ce dobiti 20 KM.

Prijave se primaju do 13. lipnja 2013. g. Kandidati/kinje koji budu odabrani bit će kontaktirani dan kasnije, 14. lipnja 2013. g. Upitnik koji treba popuniti nalazi se OVDJE.

Za dodatna pitanja pozvati na broj telefona 033 778 768 ili pisati na mejlnejra.neimarlija@kultbih.org.

Provođenje istraživanja mjera je koja se provodi u okviru sporazuma o suradnji između Instituta i Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Kopirati
Drag cursor here to close