BEST

Mostar - domaćin sastanka mladih inženjera južne Europe

Sci-Tech / Flash | 11. 06. 2012. u 21:23 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući Udruženju studenata tehnike Europe - BEST Mostar, u Mostaru će se ove jeseni održati Regionalni sastanak mladih inženjera južne Europe.

BEST Mostar je zahvaljujući dosadašnjem radu i zalaganju, te podršci Unije studenata Univerziteta Džemal Bijedić dobio čast da organizira ovaj događaj.

Više od 80 studenata tehnike iz južne Europe, članova Europskog udruženja studenata tehnike BEST-a ,ali i gosti iz cijele Europe će se sastati kako bi tijekom tri radna dana zajedno radili na ispunjavanju ciljeva organizacije i kreiranju budućih projekata.

BEST Mostar je prva i jedina organizacija iz Bosne i Hercegovine koja je postala član Europskog udruženja studenata tehnike - BEST.

To je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja studentima Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta s budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, usavršavanja organizacijskih vještina, upoznavanja europskih kultura, te njihovo razumijevanje i razvijanje tolerancije.

BEST (Board of European Students of Technology) je apolitička i neprofitna organizacija studenata tehnike, tehnologije i prirodnih nauka koja postoji od 1989. godine.

Kroz svoje djelatnosti – stručne natječaje, inženjerska natjecanja i sajmove zapošljavanja – studentima omogućava mobilnost, stručno usavršavanje i započinjanje karijere u struci. Broji više od 4800 članova sa 93 sveučilišta iz 32 europskih zemalja, a aktivnostima koje organizira direktno utječe na više od milijun studenata.

Kopirati
Drag cursor here to close