Ekonomski fakultet

Promoviran 19. broj časopisa SEF

Sci-Tech / Flash | 20. 01. 2015. u 13:22 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Ekonomskom Fakultetu, Sveučilišta u Mostaru danas je upriličena promocija časopisa SEF. Časopis SEF uređuju studenti ekonomskog fakulteta već 13. godinu, a ovo je njegovo 19. izdanje koje je tiskano u 1000 primjeraka i na 84 stranice.

Okupljenim studentima, gostima i nastavnom osoblju obratio se profesor Vojo Višekruna pomoćnik rektorice za nastavu i studente mostarskog Sveučilišta. Pozdravio je nazočne, pohvalio rad uredništva i čestitao na novom broju.

Prof. dr. sc. Zdenko Klepić prodekan za naslovu Ekonomskog fakulteta pričao je o povijesti studentskog magazina koji je u nešto drugačijem obliku izlazio i u vrijeme kada je prodekan studirao. Pohvalio je urađeno od strane uredništva i pozvao je sve studente da se uključe u studentski život o čemu SEF također treba više pisati. Prof. Klepić savjetovao je i uredništvo da objavljuju više tekstova upravo iz studentskog života, a ne samo stručnih tekstova, iako je, prema njegovim riječima, dobro da ima i takvog sadržaja.

Glavni urednik SEF-a Stipan Zovko, zahvalio se Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru i UniCredit Banka d.d. na novčanoj pomoći u izdavanju ovoga broja. Ukratko je predstavio sadržaj i pohvalio suradnike na urađenom poslu.

Kopirati
Drag cursor here to close