Osam ideja

Prva generacija startupa u SPARKu

Sci-Tech / Flash | 06. 08. 2015. u 06:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naši prvi startupi su se prošli tjedan smjestili u SPARK, a sada je došlo vrijeme da vas upoznamo s njima. Ukupno imamo osam startupa i svaki je poseban na svoj način.

Iako nam se imena razlikuju u samo jednom slovu, samo poslovanje se uvelike razlikuje. Naime, STARK će biti “najjači” startup u SPARKu jer će se baviti proizvodnjom u području metala.

Startupi koji počinju slovom N se bave automatizacijom - ekipa NHome-a traži rješenja za automatizaciju objekata, dok NDrone predstavlja softversko rješenje za kontrolu i automatsko upravljanje bespilotnom letjelicom.

Dečki iz startupa Rubico žele napraviti pametni privjesak za pametne telefone pod imenom Amplius. Imat će razne supermoći koje će olakšati svakodnevni život.

Ako u tom svakodnevnom životu nemate s kime popiti kavu, aplikacija Coffee Time će to riješiti. Neki ljudi ne vole kavu, ali svejedno žele osobu s kojom mogu popričati ili povjeriti joj se. Naš startup pod imenom Meetero će se pobrinuti za to.

Nije vam do društva? Ako se radije želite zavaliti za svoj kompjuter i odigrati neku novu igricu, onda se strpite dok naši startupi 7S i Super Sammy završe svoje proizvode.

Pratite nas i dalje, uskoro više o napretku prve generacije startupa u SPARKu.

Kopirati
Drag cursor here to close