Borba protiv cyber kriminala

Dan digitalne forenzike po prvi put u Mostaru

Iskusni stručnjaci iz oblasti inženjerstva, forenzike i kriminalistike obratiti će se zainteresiranim sudionicima i podijeliti svoje profesionalno iskustvo.
Sci-Tech / Internet | 20. 06. 2024. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru po prvi put organizira Dan digitalne forenzike u suradnji s tvrtkom INsig2, globalnim liderom u području digitalne forenzike.

Na ovom događaju, koji će se održati 4. srpnja 2024. godine, stručnjaci iz INsig2 predstavit će najnovija dostignuća i proizvode iz ovog područja te pružiti dragocjene uvide i savjete u borbi protiv cyber kriminala.

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike bit će središte okupljanja policijskih timova specijaliziranih za borbu protiv cyber kriminala, pružajući izvrsnu priliku profesionalcima iz područja digitalne forenzike za proširivanje znanja i upoznavanje s najnovijim trendovima i tehnologijama iz struke.

Iskusni stručnjaci iz oblasti inženjerstva, forenzike i kriminalistike obratiti će se zainteresiranim sudionicima i podijeliti svoje profesionalno iskustvo.

Uprava Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike odlučila je ovim potezom konkretno preuzeti društvenu odgovornost i pomoći u prijenosu znanja u ovom brzorastućem polju.

Time Fakultet želi osnažiti zajednicu i dati svoj doprinos u borbi protiv cyber kriminala kroz obrazovanje i suradnju s vodećim stručnjacima.

Detaljni program događaja dostupan je na službenim stranicama Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

Foto: PR / Dan digitalne forenzike u Mostaru

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službenih stranica Fakulteta OVDJE

Podsjetimo, tvrtka INsig2, kroz svoj edukacijski centar, obučila je preko 2000 policijskih istražitelja iz cijele Europe, a kroz Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike obrazovalo se više od 20 000 inženjera.

Ovo je prilika da se povežu vrhunski stručnjaci i institucije koje doprinose borbi protiv cyber kriminala.

Kopirati
Drag cursor here to close