Zaustavljanje reprodukcije videa

Korisnici YouTube Premiuma dobivaju dugo iščekivani Sleep Timer

Sleep Timer je značajka koja omogućuje korisnicima postavljanje određenog vremenskog razdoblja nakon kojeg će se reprodukcija videa automatski zaustaviti.
Sci-Tech / Internet | 11. 08. 2024. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici YouTubea koji gledaju videozapise prije spavanja, često su se na društvenim mrežama znali požaliti na nedostatak opcije za automatski prekid reprodukcije nakon nekog zadanog vremena.

Sredinom lipnja izašla je vijest da će YouTube uskoro dobiti značajku Sleep Timer, a sada je otkriveno da će ona biti dostupna samo za korisnike YouTube Premiuma.

Riječ je, naime, o značajki koja će omogućiti korisnicima postavljanje određenog vremenskog razdoblja nakon kojeg će se reprodukcija videa automatski zaustaviti, javlja Bug.

Kao što smo i mi pisali još u lipnju, ako korisnik ostane budan dok timer ne istekne, moći će ga resetirati ili nastaviti gledati bez njega.

Vrijeme timera moći će se postaviti na točan broj sati i minuta, a preostalo vrijeme bit će prikazano u obliku notifikacije.

Kako prenosi GSM Arena, značajka Sleep Timer trenutno je u testnoj fazi koja traje do 2. rujna ove godine.

Ako i vi želite isprobati ovu značajku, potrebno je imati YouTube Premium te otići na ovu poveznicu i prijaviti se.

Nakon toga, u postavkama YouTubea na mobitelu i na računalu pojavit će se nova značajka za automatski prekid reprodukcije videa.

Trenutno nije poznato hoće li Sleep Timer postati dostupan onima koji nisu pretplaćeni na YouTube Premium.

Kopirati
Drag cursor here to close