Svjetski lider u učenju engleskog jezika

16 učenika Helen Doron škole primilo Cambridge certifikate u Mostaru

Helen Doron škola s ponosom objavljuje da je 16 njihovih učenika uspješno položilo Cambridge ispite i steklo prestižne certifikate za razine B1, B2 i C1.
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 10. 2024. u 16:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cambridge certifikati su međunarodno priznate kvalifikacije koje potvrđuju visoku razinu znanja engleskog jezika. Stjecanje ovih diploma predstavlja značajan korak u obrazovanju učenika i pruža im dodatne mogućnosti za daljnje obrazovanje i profesionalni razvoj. Ove diplome su priznanje njihovom znanju i vještinama, te im otvaraju vrata za daljnje obrazovanje i profesionalni razvoj. Posebno vrijedi istaknuti činjenicu da su učenici koji su stekli ove diplome godišta od 2012. do 2007., što ovaj uspjeh čini još većim.

Uz to, Helen Doron škola najavljuje novi program “It's Always Debatable”, koji se bazira na vještinama argumentiranog komuniciranja. Ovaj program dodatno obogaćuje ponudu škole, omogućujući učenicima da razviju kritičko mišljenje i vještine potrebne za uspješno komuniciranje u različitim situacijama.

Helen Doron je svjetski lider u učenju engleskog jezika, što dodatno potvrđuje kvalitetu i uspješnost njihovih programa , a slogan “Više od engleskog” prati Helen Doron školu, naglašavajući posvećenost pružanju sveobuhvatnog obrazovanja koje nadilazi samo učenje jezika.

PR  / Helen Doron “It


Helen Doron škola u Mostaru nudi 17 različitih programa za djecu uzrasta od 3 do 17 godina, pružajući priliku za učenje i razvoj u različitim fazama djetinjstva i adolescencije.

Upisi traju do 6.10.2024., stoga pozivamo sve zainteresirane roditelje da dođu na testiranje ili besplatni ogledni sat..

Za više informacija možete nas kontaktirati na 063/916-000.

Kopirati
Drag cursor here to close