Apple

iPad groznica: Spavali na ulici, nudila mjesto za 1000 dolara

Sci-Tech / Tehnologija | 16. 03. 2012. u 07:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi iPad od danas je službeno u prodaji u deset zemalja, a zagriženi fanovi Applea proveli su i nekoliko dana u redu kako bi među prvima uspjeli doći do novog tableta.

Prvi koji je uspio dobiti novi iPad bio je David Tarasenko (34) u Melbourneu. Izjavio je kako nije mogao čekati te da se jednostavno navukao na novi tablet.

Ispred trgovine u New Yorku žena je prodavala mjesto u redu, u kojem je čekala 48 sati. Amanda Foote bila je treća u redu i dobila je ponudu od 1000 dolara, no nadala se još većem iznosu za vrijedno mjesto.

Za Daily Mail je izjavila da radi na "dogovoru" s velikim fanom Applea, no da je u igri i još veća ponuda, a sve kako bi si osigurala put u Peru. U New Yorku je bilo još ljudi koji su za druge čekali u redu i za to dobili nemali novac. Mladić (29) iz Rusije tvrdi da su u redu mnogi koji su i lani čekali na iPad 2, a na pitanje zašto i on čeka izjavio je kako je to "poput droge".

Pred londonskim Appleom u Regent Streetu Zohaib Ali (21) čeka već pet dana. Kaže kako je iPad proizvod godine te da neće biti nečeg boljeg do sljedeće godine i zato mu nije problem čekati. Mladić inače boluje od autizma, a njegova majka vjeruje kako su mu Appleovi proizvodi pomogli jer su jednostavni za korištenje, a njen sin je opušten kada radi s njima.

Kopirati
Drag cursor here to close