Armin Duraković

Razdor između bogatih i siromašnih u BiH

Sci-Tech / Tehnologija | 03. 03. 2014. u 11:13 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Galeriji Borisa Smoje, 7. ožujka u 17. sati će biti otvorena humanitarna izložba fotografija hobi fotografa Armina Durakovića čija je tematika razdor između bogatog i siromašnog stanovništva BiH.

Pored izložbe, biće predstavljena knjiga ''Oštrica Vulkanskog Stakla II dio'', sarajevske spisateljice i ilustratorice AneDominik Rodić.

Izložbu ''Granica'' i promociju knjige ''Oštrica Vulkanskog Stakla II dio'' predstavlja neformalno umjetničko društvo ''Val'' koje se već godinama zalaže za pomoć socijalno ugroženim slučajevima i regionalnu suradnju kroz kulturu i umjetnost.

Ovom prigodom se skuplja odjeća, hrana i obuća za porodicu Durmić iz Ilijaša uz veliku pomoć akcije Udruženja za pomoć socijalno ugroženoj djeci ''Smješak''.

Na izložbi će biti izložene fotografije njihovog doma i uvjeta u kojima žive. Prilikom izložbe će se prikupljati obuća, odjeća i hrana.

Izložba fotografija ''Granica'' predstavlja žarište problema koji se već mnogo vremena proteže među nama. Taj problem je što jaz između bogatih i siromašnih postaje sve dublji.

Kopirati
Drag cursor here to close