Aukcija fotografija

Uspješno završena aukcija Zajedno u Božiću za Majčino selo

Sci-Tech / Tehnologija | 23. 12. 2011. u 14:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ugodnom abijentu restoran pivnice Međugorje sinoć je održana aukcija fotografija Zajedno u Božiću za Majčino selo. U ovo božićno vrijeme Hercegovci su još jednom pokazali Veliko srce i spremnost na pomoć, onima kojima je u Majčinom selu potrebna.

Fotografije autora: Tomislava Miličevića, Ivana Kelave, Marka Buntića, Damira Čotića i Franje Lovrića, su bile prava poslastica za dobre ljude spremne pomoći.

Voditelj aukcije Albert Pehar, u maniri prekaljeni znalaca uspio je nadmetanje dovesti do vrhunca, tako da je najveći iznos postigla posljednja fotografija koju je nakon dugog nadmetanja kupila Sandra Erić za 2200KM. Atmosferu su dodatno podgrijavali tamburaški sastav Kodeks i zbor Majčinog sela.

‘’Moramo reći da smo iznenađeni odazivom dobrih ljudi koji su prepoznali našu akciju i koji su ze odazvali, u početku je ovo bio projekt trojice prijatelja a evo probudili smo srca mnogih ljudi, zaista smo zadovoljni svakim segmentom ove aukcije, svi prisutni su se uključili koliko su bili u mogućnosti tako da je prikupljen iznos od 13000KM, koji će biti uručen Majčinom selu’’, rekao je Franjo Lovrić, jedan od autora fotografija i organizatora ove aukcije.

‘’Pored novčanog iznosa koji je prikupljen treba istaknuti i atmosferu zajedništa koja je se širila cijelu večer i to je ono ako ne i najbitnije koje smo postigli ovom aukcijom, ističe Lovrić.

Organizatori su se zahvalili na potpori Općini Čitluk, Podrumima Andrija, Pivnici Međugorje, ABC212dizajn, ZK-office, Radio Mir ...

Kopirati
Drag cursor here to close