Mali most

Sportski heroji prenijeli iskustva mladim naraštajima

Sport / Flash | 01. 10. 2015. u 19:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sportski heroji pričaju'' naziv je okruglog stola koji je u Mepas Mallu organizirala sportska akademija ''Mali most' iz Mostara, a u sklopu kojeg su aktivni sportaši prenijeli svoje životne priče.

Svoju priču, odnosno prednosti bavljenja sportom, detalje o uspjesima i zanimljivim događajima iz svoje karijere prenijeli su Goran Karačić i Adnan Bobić, dva nogometna premijerligaša iz Mostara.

''Treniram od malih nogu, u sportu sam od svoje šeste godine, a s deset godina odlučio sam se da nogomet bude sport kojemu ću se posvetiti. Pokazalo se da je to moja ljubav i strast, i to je obilježilo moju karijeru'', rekao je okupljenima Karačić.

Emitiran je potom kratki videozapis o Sabini Pehić, nekadašnjoj reprezentativki i današnjoj trenerici U-17 reprezentacije, a video govori o njenoj karijeri kao rukometašice i nogometašice. Događaj je završen porukom Tonija Šunjića, nogometaša Stuttgarta i reprezentacije BiH.

Mladi sportaši imali su tako priliku iz prve ruke čuti iskustva aktivnih i profesionalnih sportaša te spoznati sve čari koje sa sobom nosi sport - od druženja, zajedničkog uspjeha, novih poznanstava, putovanja...

Inače, Fondacija za unaprjeđenje sportskih i rekreativnih aktivnosti 'Mali Most' u Mostaru pokreće sportsku akademiju, koja će okupljati djecu sa područja cijelog Grada Mostara, a svoje sjedište, kao i sve aktivnosti će provoditi na rekonstruiranom SC Kantarevac.

Kopirati
Drag cursor here to close