Ništa od Olimpijade

Bogdanović operiran, rehabilitacija između šest i osam tjedana

Danas su iz New Yorka potvrdili kako je operirao zglob lijeve ruke i kako će proces rehabilitacije trajati između šest i osam tjedana.
Sport / Košarka | 22. 05. 2024. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za NY Knickse je sezona završena porazom u sedmoj utakmici polufinala Istoka. Za Bojana Bogdanovića je završila nešto ranije.
On se ozlijedio se u drugoj četvrtini utakmice između Philadelphia 76ersa i svojih New York Knicksa u prvoj rundi doigravanja NBA lige.

Bogdanović se ozlijedio tako što je na njega u borbi za loptu pao Nicolas Batum, a hrvatski košarkaš se uz bolnu grimasu primio za zglob. Nakon toga je šepajući napustio teren i otišao u svlačionicu. New York Knicksi ozljedu su okarakterizirali kao "kontuziju lijevog stopala. Od ranije je Bogdanović imao problema s lijevom rukom, trpio je velike bolove, ali je igrao.

Bogdanović je nakon svega odlučio odraditi operacije. Danas su iz njegovog kluba potvrdili kako je operirao zglob lijeve ruke i kako će proces rehabilitacije trajati između šest i osam tjedana.

Bogdanović se ranije oprostio od reprezentacije, ali postojala su nadanja da će se vratiti i pokušati odvesti momčad na Olimpijske igre u Pariz. Bogdanović je ove sezone nosio dres Detroita i New Yorka. Prosječno je po utakmici postizao 15.2 poena uz 2.7 skokova i 1.7 asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close