Klub Nikole Jokića igra ABA 2 ligu

Jokićev Joker dolazi na Pecaru

Upravo će Joker prvu utakmicu na domaćem parketu igrati protiv Široki Brijega 16.10. Na Pecaru Joker dolazi u posljednjem šestom kolu 17. prosinca.
Sport / Košarka | 26. 09. 2024. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I to je moguće. Jedan klub je odustao od takmičenja, drugi nije želio da ga zamjeni, pa se pojavio treći. Radi se o ABA 2 ligi koju će od ove sezone igrati KK Joker iz Sombora. Klub koji je prošlu sezonu zaključio na šestom mjestu regularne sezone u Srbiji. Već na prvu možete pogoditi.

Radi se o klubu koji je osnovao Nikola Jokić prije dvije godine. U situaciji kada je Vršac odustao od nastupa, a Sloboda iz Užica odbila da ga zamjeni, vodstvo lige je pronašlo rješenje. Zove se KK Joker.

"KK Joker je postao novi sudionik druge sezone ABA 2 lige. Nakon što je ABA liga informirana da je Vršac promijenio odluku i da ne želi da ispuni uvjete sudjelovanja u ABA 2 ligi, upražnjeno mesto u sezoni 2024/25. biće dodijeljeno ambicioznom košarkaškom projektu KK Joker iz Sombora.

Prema ranije utvrđenom rasporedu, KK Joker će igrati u skupini C, dok će novu sezonu počet gostovanjem Podgorici 2. listopada", saopćila je ABA 2 liga. U toj skupini se još nalaze ekipe Širokog i Pelistera. Upravo će Joker prvu utakmicu na domaćem parketu igrati protiv Široki Brijega 16.10. Na Pecaru Joker dolazi u posljednjem šestom kolu 17. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close