Uz sve probleme

Košarkaši Zrinjskog krenuli s pripremama

S obzirom na probleme kojima je klub opterećen, velikih najava i imperativa velikih rezultata nema. Do početka nove sezone je ostalo malo više od mjesec dana i tek kroz pripreme, trening utakmice moći će vidjeti konture prvog sastava.
Sport / Košarka | 27. 08. 2024. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U situacija kakva jeste, drugog izbora nije bilo. Krenulo se raditi s igračkim kadrom kakav jeste u priprema za novu sezonu. Sezonu u kojoj će HKK Zrinjski nastupati u nižem rangu takmičenja, točnije u Ligi Herceg Bosne.

Održan je prvi trening pod palicom Dženana Rahimića, koji je imao priliku da se upozna s igračkim kadrom, koji je sastavljen mahom od mladih, neiskusnih igrača. S obzirom na probleme kojima je klub opterećen, velikih najava i imperativa velikih rezultata nema. Do početka nove sezone je ostalo malo više od mjesec dana i tek kroz pripreme, trening utakmice moći će vidjeti konture prvog sastava.

Nešto ranije, s treninzima je krenuo i omladinski pogon. S mladim igračima u različita četiri uzrasta rade četiri trenera, provjerena imena Ivan Ino Martinović, Jure Brajković, Branko i Slaven Princ. Omladinska ekipa, kao i seniorska u ovom dijelu priprema će kombinirano raditi u dvorani u Đačkom domu, kao i na popularnoj "Trimuši".

Kopirati
Drag cursor here to close