HKK Zrinjski

Princ nakon pobjede na Pecari: U sezonu smo ušli jako dobro

Sport / Košarka | 15. 11. 2016. u 07:46 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedanaest godina čekali su košarkaši Zrinjskogna pobjed na Pecari, a sada kad je došla, slobodno mogu ustvrditi da su se približili Širokobriježanima. Tvrdi to, s pravom, razigravač Vedran Princ.

“Nakon dugo vremena približili smo se kvalitetom Širokom koji je ranije bio na puno višoj razini, a sad se potpuno okrenuo svom pomlatku”, rekao jePrinc u razgovoru za Dnevni list.

“Pobijedili smo ih u gostima poslije 11 godina, a mislim da je hercegovački derbi bio utakmica s odličnom atmosferom, dobrim uvjetima za igru, gdje su se obje ekipe smjenjivale u vodstvu pa mislim da su gledatelji, koji ih je zaista bilo dosta, mogli uživati”, dodao je, ističući detalj koji je odlučio.

“Mislim da je odlučila naša zonska obrana koju smo postavili od sredine treće četvrtine, a na koju domaćini do kraja meča nisu imali odgovora.”

Zrinjski je nakon četiri kola na diobi prvog mjesta s Mladosti i Bosnom...

“Mislim da smo stvarno dobro ušli u sezonu, drago mi je zbog momaka koji su odlično radili u pripremama i sad im se to sve vraća. Izgubili smo samo u Tuzli, a i tamo smo tek u završnici ispustili odličnu priliku da pobijedimo”, mišljenja je iskusni razigravač koji ni u sljedećem kolku protiv Kaknja u Mostaru ne očekuje jednostavan susret.

“Oni su možda imali nešto slabiji start, ali smo svjesni kvalitete koju posjeduju. Nisu ekipa za podcijeniti, očekuje nas sigurno teška utakmica, ali mi smo u naletu i nadamo se pobjedi”, istaknuo je Princ iza kojeg je ozljeda leđa.

“Nakon dugo vremena sam konačno odradio kompletne pripreme pred sezonu, a onda mi se dogodila ozljeda, iskočio mi je disk. U Tuzli sam igrao sa samo dva treninga iza sebe, tek pred Široki sam radio čitav tjedan. Polako se vraćam i očekujem da će biti sve bolje”, zaključio je Mostarac.

Kopirati
Drag cursor here to close