bizarno

Student nakon pobjede ostao bez trenera!

Sport / Košarka | 28. 10. 2015. u 11:26 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Studenta u prošlom kolu Lige 12 ostvarili su prvu pobjedu u košarkaškom prvenstvu BiH. Studenti su s 18 razlike pregazili bijeljinski BN Basket (74:56).

Bila je to prva pobjeda u prvoligaškom društvu u kratkoj povijesti mladog mostarskog kluba, no razvoj događaja nakon nje pomalo je šokantan. Naime, nakon te pobjede Student je ostao bez obojice trenera!

Prvi trener Boris Džidić i njegov pomoćnik Samir Lerić više nisu u stručnom stožeru Studenta.

''Razišli smo se ljudski. Razlog je da se nismo mogli složiti oko taktike vođenja ekipe'', kaže za Bljesak.info Boris Džidić te dodaje:

''Moram naglasiti da nisam očekivao ovakav rasplet ali to je tako u sportu. Dobio sam ponudu da nastavim raditi u Studentskom centru ali nisam prihvatio. Već odavno sam se odlučio baviti trenerskim poslom profesionalno'', dodaje Džidić.

Još se ne zna tko će voditi Student u nastavku prvenstva, ali Džidić smatra da su Lerić i on ostavili zdrave temelje.

''Jako sam ponosan na ove tri i pol godine sta sam sa svojim suradnicima postigao. Krenuvši od nule došli smo do toga da smo napravili stabilnu prvoligašku ekipu sa kadrom da bez problema ostane u ligi a uz malo sreće i otići u borbu za Ligu 6. Uspostavili smo dobar sistem. Moram posebno zahvaliti svim ljudima iz SC Mostar na velikoj pomoći u ovom periodu te mojim suradnicima prije svega Samiru Leriću, Marku Čavki i Franji Bubalu'', zaključio je Boris Džidić.

Kopirati
Drag cursor here to close