Na službenom predstavljanju

VIDEO I LeBron sinu Bronnyju: Nisam tata na parketu

"Moram priznati da sam uzbuđen. Sada ću dolazi na posao svaki dan i maksimalno raditi sa svojim sinom. Moći su vidjeti kako će on rasti, kako će se košarkaški razvijati," poručio je LeBron.
Sport / Košarka | 02. 10. 2024. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak će LA Lakersi odigrati prvu utakmicu u predsezoni protiv Minnesote. Tek lagano za zagrijavanje, ali nema sumnje da će utakmica privući veliku pažnju. jer će biti povijesna za NBA ligu, za obitelj James, pa i za Lakerse ako hoćete.

LeBron James i Bronny James krenut će u povijesnu sezonu, otac i sin kao suigrači. Njihova sezona službeno je započela službenim predstavljanjem medijima koji su se naravno borili kako bi napravili razgovor s jednim i drugim.

LeBron i Bronny pozirali su zajedno u dresovima. LeBron je tada nakratko prekinuo Bronnyja dok ga intervjuirao Dave McMenamin s ESPN-a, našalivši se:

"Ovdje je najgori intervju dana."

Tijekom sezone, LeBron je rekao da ga Bronny ne smije zvati tata na radnom mjestu. Bronny je u ponedjeljak imao jednostavan odgovor.

"Što god izađe iz mojih usta dok pokušavam razgovarati s njim, on će to prihvatiti", rekao je Bronny.

"Moram priznati da sam uzbuđen. Sada ću dolazi na posao svaki dan i maksimalno raditi sa svojim sinom. Moći su vidjeti kako će on rasti, kako će se košarkaški razvijati. Guramo jedni druge ... guramo svoje suigrače i obrnuto. Ovo je poseban dan za našu obitelj," pojasnio je LeBron.

Video: LeBron i Brony zajedno pred novinarima 
Kopirati
Drag cursor here to close