Serija se vraća

VIDEO I Minnesota odgodila slavlje Mavsa

Luka Dončić je imao 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija u svom šestom triple-doubleu u ovom doigravanju, ali su on i Kyrie Irving mali poprilično loš šut iz igre, zajedno 13/39.
Sport / Košarka | 29. 05. 2024. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od Istoka, na Zapadu ćemo gledati barem još jednu utakmicu u duelu Dallasa i Minnesote koja je izbjegla eliminaciju. Karl-Anthony Towns je napokon našao svoj ritam, Timberwolvesi su pronašli put do pobjede i sada se vraćaju u svoju dvoranu s jasnom željom da dodatno zakompliciraju život Dončiću i ostatku ekipe.

Drugo poluvrijeme četvrte utakmice je obilježio upravo Karl-Anthony Towns koji je u tom periodu postigao 20 poena, dok je Minnesota na kraju slavila 105:100. Towns je pogodio za tri poena, Edwards nemoguće dva za velikih 100:92 minutu i pol prije kraja. Dodao je još dva kad se utakmica lomila za 102:97, 40 sekundi prije kraja

Video: Dallas - Minnesota 

Anthony Edwards je najbolji u ekipi Minnesote sa svojih 29 poena, 10 skokova, 9 asistencija. Karl-Anthony Towns je dodao 25, za tri poena je šutirao 4/5. Rudy Gobert je na 13 poena dodao i 10 skokova. Luka Dončić je imao 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija u svom šestom triple-doubleu u ovom doigravanju, ali su on i Kyrie Irving mali poprilično loš šut iz igre, zajedno 13/39. Irving je ubacio samo 16 poena, tek jednu tricu. Mavsi su za tri poena šutirali 14/40.

"Svaka čast momcima, pronašli su način da dobiju ovu utakmicu. Bila je slična prvoj i drugoj ali smo uspjeli ovu dobiti", rekao je nakon utakmice trener Chris Finch koji već uobičajeno utakmicu vodi iz drugog reda nakon ozljede. Sada je uspio dobiti i tehničku, zamalo i drugu isključujuću.

Kopirati
Drag cursor here to close