Kandidati za naslov

Westbrook stigao kod Jokića u Denver

"Samo biti na terenu s Nikolom Jokićem je čast, zahvalan sam zbog toga. On radi toliko stvari na terenu koje druge igrače čine boljim, jedva čekam da uživam u tome. Nikola je najbolji igrač na svijetu,"poručio je Westbrook.
Sport / Košarka | 27. 09. 2024. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Russell Westbrook ima novi klub u karijeri. Ukupno šesti. Nakon boravka u Los Angelesu, Lakersima i Clippersima, Westbrook je stigao u Denver Nuggetse. Russell je u Denver stigao preko Utah Jazza. Utah je preuzela njegov ugovor od Los Angeles Clippersa, potom ga otpustila, a on dogovorio prelazak u ekipu koja je u ovom trenutku jedan od kandidata za naslov prvaka.

Prije sedam godina bio je MVP lige i deveterostruki je All Star igrač, ali iz sezone u sezonu, njegove brojke su nekako sve lošije. Prošle je tako ubacivao 11.1 poen po susretu, uz 5.0 skokova i 4.5 asistencija po utakmici. Dolazak Westbrooka u Denver dobra je vijest za Nikolu Jokića i njegove suigrače, nakon što im je roster ispražnjen odlascima Kentaviousa Caldwell-Popea i Reggieja Jacksona. Očekuje se da Westbrook zaoštri konkurenciju u sastavu u kojem su uz Jokića najveće zvijezde Jamal Murray, Michael Porter Jr. i Aaron Gordon.

"Samo biti na terenu s Nikolom Jokićem je čast, zahvalan sam zbog toga. On radi toliko stvari na terenu koje druge igrače čine boljim, jedva čekam da uživam u tome. Nikola je najbolji igrač na svijetu. Sretan sam što više neću igrati protiv njega i morati da skautiram njegovu igru. Moj posao je da u ovoj ekipi Jamala Murraya ali i ostale igrače učinim još boljim. Ovo je ekipa koja je stalno u vrhu Zapadne konferencije, to je ekipa koja se bori naslov prvaka", rekao je Westbrook.

Michael Malone je također bio oduševljen. S ovim rosterom koji ima na raspolaganju, ekipa ponovo napada naslov prvaka.

"Moramo odmah na početku poslati jasnu poruku. Ne da budemo opušteni, već da od početka napadnemo, pokažemo što znamo. Naš je cilj da budemo među tri najbolje defenzivne ekipe u ligi, pošto smo prošle sezone bili među osam," pojasnio je trener Denvera.

Kopirati
Drag cursor here to close