Oprostio se od navijača

Ante Rebić više nije igrač Beşiktaşa: "Znam da nisam opravdao očekivanja"

"Od danas sam napustio Besiktas. Hvala svima koji su pridonijeli. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Besiktas je dobio navijača", napisao je Rebić.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2024. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ante Rebić i Beşiktaş službeno su raskinuli ugovor. Hrvat je imao ugovor do ljeta 2025. godine, ali turski velikan je odlučio prekinuti suradnju.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac se od turskog kluba oprostio priopćenjem na društvenim mrežama, pišu Sportske novosti

"Dragi navijači Besiktasa, prošla sezona imala je dobar početak. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam toj ambiciji i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut, samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas sam napustio Besiktas. Hvala svima koji su pridonijeli. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Besiktas je dobio navijača".

Za turskog velikana je Rebić skupio 23 nastupa u kojima je zabio jedan gol i dodao pet asistencija.

Rebić se ranije povezivao s Hajdukom, a sada je slobodan igrač. U karijeri je igrao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Hellas Veronu i Milan.

Za reprezentaciju Hrvatske ima 42 nastupa i tri pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close