IO nije prihvatio odluku skupštine kluba

Antolić ostaje u Dinamu

Nakon više od dva sata koliko je trajao sastanak, sedam od trinaest članova IO-a glasalo je protiv odluke i time Antolić ostaje prvi operativac kluba.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2022. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Burno je ovih dana u Dinamu. Čekala se odluka IO po pitanju statusa Krešimira Antolića koji ostaje član uprave kluba. Jednostavno, Izvršni odbor kluba na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem nije prihvatio odluku Skupštine donesenu prije nekoliko dana.

Nakon više od dva sata koliko je trajao sastanak, sedam od trinaest članova IO-a glasalo je protiv odluke i time Antolić ostaje prvi operativac kluba. Kako prenose Sportske novosti, za ostanak Antolića su glasali Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Većeslav Bergman, Nikola Hanžel, Ante Todorić i Vladimir Gašparović, dakle sedmorica od trinaestorice članova Izvršnog odbora, Heinz Truskaller od kojeg je očekivalo da će također glasovati za ostanak Antolića ostao je suzdržan.

Ostali članovi Damir Zorić, Marijan Primorac, Ivo Šušak, Adolf Kožul i Duško Ljuština uopće nisu glasovali jer su držali da su oni sve već rekli glasovanjem na Skupštini. Dakle, oni koji su bili za smjenu Antolića nisu niti glasovali na današnjem sastanku Izvršnog odbora.

Situacija u Dinamu će biti jasnija nakon ožujka naredne godine, kad je na rasporedu izborna Skupština koja može razriješiti Izvršni odbor. Međutim, struja koja ne želi da Zdravko Mamić ima bilo kakav utjecaj u Dinamo pokrenula je postupak za utvrđivanjem legalnosti Dinamove Skupštine koja je prije neki dan izglasale nepovjerenje Antoliću.

Kopirati
Drag cursor here to close