Serie A

Baroni na klupi Lazija, Barella produžio s Interom do 2029. godine

Talijanski nogometni prvoligaš Lazio za novoga je trenera imenovao 60-godišnjeg Marca Baronija koji će na toj dužnosti naslijediti hrvatskog stručnjaka Igora Tudora koji je prošloga tjedna podnio ostavku.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2024. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski stručnjak Igor Tudor je na klupi Lazija proveo tek tri mjeseca, u ožujku je preuzeo klupu rimskog kluba od Maurizija Sarrija te je serijom pozitivnih rezultata odveo momčad do sedmog mjesta u Serie A te izborio nastup u Europskoj ligi sljedeće sezone.

No, kako se čelnici rimskog kluba i Tudor nisu mogli usuglasiti oko mnogih pitanja za igrači kadar i klupsku politiku u budućnosti došlo je do razlaza.

Baroni je, pak, u netom završenoj sezoni vodio Veronu s kojom je izborio ostanak u društvu najboljih.

Radi se o treneru koji je dosada bio stručnjak za vođenje momčadi koje se bore za ostanak, bio je ranije na klupama Leccea, Frosinonea i Beneventa, a s rimskim klubom je potpisao višegodišnji ugovor. 

Krilni igrač talijanske nogometne reprezentacije Nicolo Barella (27) produžio je ugovor s talijanskim prvakom Interom iz Milana do ljeta 2029. godine.

"Nisam ni sekunde dvojio, vjerujem u Interov projekt i želio sam formalizirati produženje prije odlaska na Euro", kazao je Barella.

Barella, koji je član Intera od 2019. godine, ove je sezone upisao 48 nastupa za Nerrazzure u svim natjecanjima, od toga 37 u Serie A, te je postigao dva gola.

Prije tri godine je s Italijom osvojio naslov europskog prvaka kojega će pokušati obraniti u Njemačkoj gdje će u im skupini B protivnici biti Albanija, Španjolska i Hrvatska. 

Kopirati
Drag cursor here to close