EURO 2024

Pedri: Protiv Hrvatske na pobjedu

"Ciljevi će zatim biti postavljani dan za danom, utakmicu za utakmicom, ali jasno je da nismo došli u Njemačku gubiti", dodao je Pedri.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2024. u 20:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pedri je ove sezone zbog ozljeda upisao samo 34 nastupa za Barcelonu, koja nije uspjela osvojiti trofej. Dva mjeseca je izbivao s terena na početku sezone, a onda je u siječnju i ožujku imao kraćih fizičkih tegoba.Španjolska je uoči Europskog prvenstva odigrala dvije pripremne utakmice s nižerazrednim protivnicima.

Pobijedila je sa 5:0 Andoru te sa 5:1 Sjevernu Irsku. Pedri je u obje utakmice odigrao po 61 minutu i postigao dva gola protiv Sjeverne Irske. Pred prvu utakmicu koja je na rasporedu u subotu, Pedri kaže:

"Bitno je dobro otvoriti Europsko prvenstvo, ali svi znate da je bilo reprezentacija koje su osvajale velike turnire izgubivši prvu utakmicu. Nije stoga potrebno biti tjeskoban uoči tog susreta. No, jasno je da ćemo izaći po pobjedu i dati sve od sebe", naglasio je.

Neki igrači Španjolske, uključujući kapetana Alvara Moratu, izjavljivali su zadnjih dana da idu u Njemačku kako bi osvojili Europsko prvenstvo.

Pedri je, međutim, odgovorio da sada samo žele da natjecanje "što prije počne".

"Ciljevi će zatim biti postavljani dan za danom, utakmicu za utakmicom, ali jasno je da nismo došli u Njemačku gubiti", dodao je Pedri.

Kopirati
Drag cursor here to close