Predali putovnice

197 engleskih navijača ne može u Njemačku

Prema informacijama koje dolaze iz Engleske, 197 navijača ili bolje rečeno huligana je moralo predati svoje putovnice i jednostavno neće moć putovati u Njemačku.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2024. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tako stvari recimo funkcioniraju u Engleskoj. Huliganizam nije iskorijenjen, ali država zna kako se boriti. Određena pravila i zakoni su jasni. Policija u Engleskoj već sada reagira, nekoliko dana prije početka Europskog prvenstva koje se igra u Njemačkoj.

Prema informacijama koje dolaze iz Engleske, 197 navijača ili bolje rečeno huligana je moralo predati svoje putovnice i jednostavno neće moć putovati u Njemačku. Nezvanično, širom Engleske i Velsa, više od 1.600 navijača je onemogućeno da putuje na EURO.

"Većina naših službenika koji rade na stadionima, koji rade s navijačima i sami to jesu. Razumijemo strast, ali želimo da budemo sigurni da utakmice koje su budu igrale na Europskom prvenstvu prođu bez problema, da prostor za sve one koji tamo jesu bude siguran. Znamo da će veliki broj navijača Engleske putovati u Njemačku. Naši službenici godinama rade s klubovima u Engleskoj kako bi zaustavili nerede na domaćim terenima, želimo ih spriječiti u inozemstvu", pojasnio je glavni inspektor Pete Dearden iz Metropolitanske policije.

Kopirati
Drag cursor here to close