Propuštena velika prilika

Borac poražen na penale, čeka ždrijeb Konferencijske lige

Herera i Rommens su bili neprecizni, nakon čega za domaće pogađaju Kvržić i Savić, za goste Ben Romdhane i Abu Fani. Onda su uslijedila dva promašaja, Čavića i Grahovaca, Kady je pogodio u četvrtoj seriji i Mađari idu dalje.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2024. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliku priliku je imao prvak BiH. Priliku koja će se teško ponoviti. Da izbori ulazak u jednu od skupina Europske lige. Nakon prve utakmice nije bilo pobjednika u Mađarskoj, u revanšu je susret otišao u produžetke. Tamo je u 103. minuti utakmice Hrelja je izveo korner, u gužvi je najbolje reagirao Meijers i Borac je stigao do prednosti. Ipak, domaća ekipa nije izdržala.

Šest minuta poslije, golman Borca Manojlović je skrivio penal, Varga nije propustio priliku da vrati Ferencvaroš u igru. Nakon pretkola Lige prvaka, Borac je opet kroz jedanaesterce odlučivao o svojoj sudbini. Herera i Rommens su bili neprecizni, nakon čega za domaće pogađaju Kvržić i Savić, za goste Ben Romdhane i Abu Fani. Onda su uslijedila dva promašaja, Čavića i Grahovaca, Kady je pogodio u četvrtoj seriji i Mađari idu dalje.

Poznato je 36 klubova koji će ove sezone igrati u Konferencijskoj ligi. Borac će naravno odigrati najmanje još šest utakmica. prije ždrijeba se nalazi u petom šeširu s sljedećim ekipama: Petrocub, St. Gallen, Panathinaikos, TSC Bačka Topola, Jagiellonia. Kao i prilikom ždrijeba u Ligi prvaka Borac će dobiti po jednu ekipu iz svake od preostalih pet šešira. Ždrijeb je u petak od 14 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close