Brojni promašaji Plemića

Bravo odnio pobjedu iz Mostara, Plemići na popravnom u Ljubljani

Nakon prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Uefinu Konferencijsku ligu slovenski Bravo je u prednosti.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2024. u 22:55 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski porazom je otvorio novu sezonu. Sreća u nesreći za Plemiće je što će ovaj poraz ipak imati priliku nadoknaditi. Naime, nakon prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Uefinu Konferencijsku ligu Bravo je slavio s 1:0.

Slovenski predstavnik i debitant u Europi iskoristio je svoju jednu priliku, onu preko Matica Ivanšeka u 16. minuti, dok Zrinjski nije nijednu od svojih brojnih, pogotovo u prvom dijelu.

Drugi dio nije bio ni blizu sadržajan kao prvi dio. Bravo se povukao na svoju polovicu i prepustio Zrinjskom prividnu inicijativu, no domaći nisu uspjeli stvoriti nijednu ozbiljniju priliku u tom dijelu.

Pune tribine stadiona HŠK Zrinjskog na kraju ostaju nezadovoljne, no momčad Marija Ivankovića imat će popravni u Ljubljani. Zrinjski sada u Stožicama mora ići po pobjedu, a taj stadion im je sretan jer su tamo slavili protiv Ljubljane 2020. godine.

Bljesak.info / Bravo odnio pobjedu iz Mostara

Ipak, problem je što nikada u Europi nisu prošli dalje kada bi izgubili prvu utakmicu. Hoće li se ta tradicija prekinuti doznat ćemo za sedam dana.

Kopirati
Drag cursor here to close