Bravo vodi

Slovenci kaznili Zrinjski za brojne promašaje

Sedam mjeseci nakon utakmice s Aston Villom HŠK Zrinjski je opet bio domaćin jednoj europskoj utakmici.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2024. u 21:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva službena utakmica HŠK Zrinjski u novoj sezoni nije krenula po očekivanjima. Naime, Zrinjski na svom terenu, pred dobro ispunjenim tribinama svog stadiona, gubi na poluvremenu od slovenskog Brava.

Bljesak.info / Pune tribine u prvoj europskoj utakmici

Plemići su Slovence dočekali kao osjetni favoriti, ali nakon prvih 45 minuta momčad iz Ljubljane vodi s 1:0 nakon prvih 45 minuta. Zrinjski je zapravo kažnjen za brojne promašaje u prvom dijelu.

Mario Ćuže je u 15. minuti nakon dobre akcije pogodio vratnicu, a praktično u sljedećem napadu Bravo je postigao gol. Gašper Jovan se iznenada probio po lijevoj strani i ubacio na peterac Zrinjskog, a Matic Ivanšek se dobro snašao i šokirao domaće navijače.

Bljesak.info / HŠK Zrinjski - NK Bravo

Malo kasnije opet je Ćuže bio u šansi, ali njegov dobar udarac još bolje je obranio Orbanić.

Iako je Zrinjski u prvom dijelu bio osjetno bolja momčad, Bravo je mogao i do 2:0, ali u 26. minuti Ivanšek ipak nije bio tako precizan. U 41. minuti Zrinjski je imao još jednu fantastičnu priliku.

Josip Ćorluka je dobro prošao, poslao povratnu loptu, a Tomislav Kiš je praktično s bijele točke šutirao, no vratar Orbanić još jednom fantastično brani.

Sve u svemu, momčad Marija Ivankovića ima još 45 minuta da popravi rezultat, a ako u tome ne uspije čekat će je težak zadatak za sedam dana u Ljubljani.

Bljesak.info / Prva službena utakmica HŠK Zrinjski u novoj sezoni
Kopirati
Drag cursor here to close