Pred današnji revanš

Caballé: Ponoviti igru kao na Grbavici

"Jesmo ostvarili dobar rezultat u prvoj utakmici, ali to nam neće pomoći previše. Moramo krenuti od nule. Imamo veliku želju i poprilično smo uzbuđeni", kaže iskusni Marc Caballé, defenzivac Intera.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2024. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Balkani s Kosova je prošle sezone šokirao Dinamo. A taj Balkani, eliminiran je u prvom pretkolu Lige prvaka ove sezone - bolji je bio prvak Andore, UE Santa Coloma.

Još jedno upozorenje za Velež koji večeras u Andori traži put do drugog pretkola Konferencijske lige, još jedna potvrda da je nogomet u Andori sve samo ne amaterski kako se stekao dojam kroz protekle godine.

Osjetili su to na svojoj koži i nogometaši Veleža u onoj prvoj utakmici na Grbavici prije osam dana. U prvom poluvremenu mučenje, Inter Club d'Escaldes bolji, u drugom nešto drugačija slika - na kraju Velež nije mogao bolje od tih 1:1.

Naravno da su u taboru Intera itekako zadovoljni ostvarenim u prvoj utakmici, ali i dalje ostaju čvrsto na zemlji. U prvoj utakmici ekipa Intera se postavila defenzivno, s petoricom u zadnjoj liniji, međutim, nakon prvog napada su osjetili da mogu nešto više napraviti u igri prema naprijed. Jean Luc Assoubre i Domi Berlanga su predstavili u dosta dobrom svijetlu. Joanet López također.

"Rezultat prve utakmice je jako dobar. Međutim i dalje moramo ostati čvrsto na zemlji, ponizni. Jesmo korak bliže mogućem prolasku, ali i dalje se ne osjećamo kao favoriti. Prošli smo jedno putovanje, sada smo tu, igramo na svom terenu, očekujemo podršku navijača. Nećemo tražiti izgovore, idemo pokušati pobijediti danas i proći u drugo pretkolo", rekao je kratko trener
Felip Ortiz.

Slično razmišlja i iskusni Marc Caballé, defenzivac Intera:

"Jesmo ostvarili dobar rezultat u prvoj utakmici, ali to nam neće pomoći previše. Moramo krenuti od nule. Imamo veliku želju i poprilično smo uzbuđeni. Čak smo odigrali jako dobru utakmicu na prirodnoj podlozi, iako je tempo Veleža bio jako dobar.
Moramo se fokusirati na sebe, pokušati igrati sličnu utakmicu kao što smo igrali tamo."

Kopirati
Drag cursor here to close