Mostarac vodio Hajduk

Čustović: Ovo je velika čast, samo pomažem ekipi

Nakon što je "šef" Leko kažnjen, priliku da preuzme palicu dobio je njegov pomoćnik Adnan Čustović, Mostarac. Koji može biti itekako zadovoljan jer je Hajduk sredio Slaven Belupo 3:0.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2023. u 02:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako već ima solidno trenersko iskustvo, voditi Hajduka na punom Poljudu sigurno nije nimalo lako. Nakon što je "šef" Leko kažnjen, priliku da preuzme palicu dobio je njegov pomoćnik Adnan Čustović, Mostarac. Koji može biti itekako zadovoljan jer je Hajduk sredio Slaven Belupo 3:0. Ovo je bila prva od pet utakmica suspenzije za Ivana Leku.

"Slaven Belupo je dobro počeo, igrali su visoki presing u kojem su padali nakon 25 minuta. Da smo zabili jedanaesterac, bila bi drukčija priča. Drugo poluvrijeme smo u prvih 15 minuta bili baš onakvi kako bi Hajduk trebao izgledati na Poljudu ", kazao je Čustović u uvodu.

Hajduk se nakon ovog trijumfa "napunio" samopouzdanjem pred put u Solun. Na izuzetno teško gostovanje. Prva utakmica je završila 0:0.

"Govorili smo da nam pobjeda daje puno energije za četvrtak. da je rezultat bio drukčiji, bilo bi i teže u Solunu. Možemo očekivati i vjerovati da ćemo nešto napraviti u Solunu. Za mene je velika čast, ja sam pomoćni trener i samo pomažem ekipi. U svakoj fazi napada i obrane sve znamo, nije bilo poteškoća, ali drugi dio je zaista bio na razini" dodao je Čustović.

Kopirati
Drag cursor here to close